Економіка

50 тисяч чистими: в Україні збільшилася кількість вакансій із віддаленою роботою

Тенденція працювати з дому набрала популярності ще за часів ковіду, коли всі пішли на карантин. Проте пандемія минула, а віддалена робота залишилась й непогано прижилася в Україні. Подібний тип зайнятості має багато переваг як для роботодавців, так і для працівників. В Україні вакансій, які передбачають віддалену зайнятість — безліч. Звісно не всі вони високооплачувані, однак інколи з’являються дуже перспективні варіанти. Для прикладу, зараз почастішали пропозиції, де компанії готові платити від 50 000 гривень у місяць.

Кого шукають?

Дуже багато вакансій у галузі продаж. Наприклад, наразі менеджера з продажу шукає компанія, яка працює у сфері догляду за собою. Шукають керівника відділу продаж й готові платити від 35 до 80 тисяч гривень. Ймовірно зарплата складається зі ставки й відсотків з продажу. Для працевлаштування потрібно мати досвід роботи мінімум 2 роки з клієнтами, бути готовим до закордонних відряджень та знати алгоритми продажу.

робота

Іншу, не менш перспективну вакансію, розмістила компанія, яка займається корпоративними заходами. Тут шукають оператора чату й готові платити від 20 до 70 тисяч гривень. Серед нюансів — робота вночі, а також потрібно володіти англійською мовою на рівні не нижче В1.

Безліч вакансій й для тих, хто володіє різними іноземними мовами. Мовознавців шукають різноманітні онлайн школи, які пропонують курси іноземних мов. Зарплата теж варіюється від 25 до 75 тисяч гривень.

“Графік роботи 8 робочих годин на день, 2 плаваючих вихідних (деколи субота або неділя можуть бути робочими)”, – пише у вакансії.

Також багато вакансій є на кшталт адміністрування соціальних мереж. Тобто працівникам потрібно спілкуватися з клієнтами від імені компанії в соціальних мережах, консультувати, приймати замовлення тощо. Зарплата теж достойна, а саме від 40 до 60 тисяч гривень.

Новини по темі:

Back to top button