hardware

Apple випустить розумний годинник для дітей в яскравих кольорах

Компанія Apple розробляє бюджетний смарт-годинник для дітей під назвою Watch SE, повідомляє Bloomberg з посиланням на інсайдерів компанії. Нова модель матиме пластиковий корпус, що, як очікується, дасть змогу знизити вартість і розширити доступні колірні рішення.

Зазвичай Apple зосереджується на впровадженні нових функцій, а не на зміні дизайну годинника. Однак зараз компанія розглядає можливість використання яскравішої та різноманітнішої колірної палітри, щоб зробити пристрій привабливішим для молодих користувачів.

Востаннє дизайн Apple Watch SE оновлювали 2022 року, коли матеріал задньої панелі замінили з кераміки на новий композитний нейлон. На початку липня з’явилися повідомлення про те, що Apple продовжує розробляти функції визначення артеріального тиску й апное уві сні, які, як очікують, будуть випущені цього року.

The Verge зазначає, що пластиковий корпус потенційно може обмежити функціональність пристрою. Це нагадує випуск iPhone 5C у 2013 році, який зазнав критики за пластиковий корпус, незважаючи на високу ціну.

Наразі ціна Watch SE становить 249 доларів, тоді як найменш дорогі Samsung Galaxy Watch FE можна придбати за 199 доларів.

Новини по темі:

Back to top button