Кам'янець-Подільський

Фотомистецтво з присмаком кави

Він молодий та активний. Відомий та успішний, хоча не виставляє себе на показ. Він інженер-будівельник, який вважає, що добро завжди повертається добром. Він той, хто думає лише про позитивне і бере участь у різноманітних фотовиставках. Він – популярний кам’янецький фотограф Олександр Дем’янів.

Широкому загалу Олександр став відомий після відкриття своєї першої персональної фотовиставки у кав’ярні «Coffete», що на Соборній, презентація якої відбулась у лютому 2013 року. Тоді кам’янчани вперше відкрили для себе його талант, а ЗМІ не змовкали, розповідаючи про майстерність молодого фотографа.

Хоча й слава прийшла несподівано, проте шлях до неї був не простим. Уперше Олександр Дем’янів взяв у руки фотоапарат для того, щоб не робити ксерокопії в університеті та… якось несподівано закохався в нього. Спочатку займався макрозйомкою, потім знімав пейзажі. А у 2008 році мати подарувала Олександру непоганий фотоапарат, який відкрив нові можливості зйомки. Тривалий час йому довелося працювати з програмами для обробки фотографій, хоча зараз може дозволити собі знімати майже без обробки. Вперше виставився в університеті. Потім часто отримував пропозиції знімати весілля, згодом став членом фотоклубу «Погляд». Так усе й закрутилося…

А сьогодні Олександр Дем’янів офіційний фотограф фестивалю «Весільна фортеця», який відбудеться 10-12 травня цього року. Саме «Весільній фортеці» та усім нареченим міста Дем’янів і присвятив свою другу виставку, яка відкрилась третього квітня у кав’ярні «Coffete».

Тож поспішайте поєднати вишуканий смак кави з мистецтвом фотографії.

Фото Олега СІНЬКОВА.

Новини по темі

Back to top button