Інциденти

Напиши листа ветерану

Наближається 68-а річниця Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Ціна Великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій.

Майже вісім мільйонів кращих синів і дочок України полягли на полях бою, загинули від тяжких ран у повоєнні роки. Війна назавжди залишається незагоєною раною, жахливим шрамом нашої пам’яті. Події тих днів не повинні згаснути в народній пам’яті, яку нащадки несуть у вічність у своїх серцях.

Як зазначають у прес-службі «Укрпошти», з кожним роком ще важливішими стають для нас будь-яка подробиця, кожна мить, кожна риса титанічної битви нашого народу за свободу. Чим далі відходить від нас тривожна година, тим величнішими постають подвиги захисників Вітчизни, тим повніше ми усвідомлюємо історичне значення здійсненого.

Саме тому УДППЗ «Укрпошта» ініціює Всеукраїнський рух на підтримку старшого покоління, у рамках якого проведе соціально значущі заходи, зокрема, зустрічі молоді із сивочолими ветеранами війни, конкурс «Напиши листа ветерану» (від руки – значить від серця) тощо.

Акція триватиме з 20 березня по 25 квітня 2013 року. Листи направляти за адресою: вул. Хрещатик, 22, м. Київ, 01001, редакція газети «Поштовий вісник». Вони будуть розглянуті та опубліковані на сторінках газети «Поштовий вісник».

Молодь, чиї листи найбільш схвилюють, розчулять, вразять і захоплять читачів, буде нагороджена за участь у цій благородній і величній акції.

Новини по темі

Back to top button