Кам'янець-Подільський

Позивні літа вже лунають

16 квітня за сприяння Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді відбулося навчання лідерів учнівського самоврядування «Позивні літа: організація літнього відпочинку учнів у пришкільному таборі з денним перебуванням», організатором якого став Новоушицький районний будинок дитячої творчості.

У навчанні взяли участь лідери учнівського самоврядування Новоушицького району, а також представники учнівського самоврядування та координатори Дунаєвецького, Кам’янець-Подільського, Чемеровецького та Віньковецького районів.

Як інформує Хмельницька обласна рада старшокласників, з вітальним  словом до учасників звернулись Власова М.М., начальник відділу освіти Новоушицької  райдержадміністрації, яка розповіла про розвиток освіти в Новоушицькому районі  та Кірпота І.А., завідувач організаційно-масового відділу обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, координатор Хмельницької обласної ради старшокласників,  що ознайомила присутніх з особливостями діяльності учнівського самоврядування Хмельницької області.

Про районну раду лідерів «Сузір’я» розповіла Бідна О.О., координатор учнівського самоврядування, роботу комісії культури та відпочинку презентував Зварич В., голова комісії культури та відпочинку Новоушицької районної ради  лідерів  «Сузір’я».

Головна мета заходу – виявлення та забезпечення розвитку лідерських навичок,  пошук нових форм, методів і моделей організації діяльності учнів-лідерів – досягнута. Учасники дізнались про організацію ігор та квестів, конкурсів,  розважальних програм,  інноваційні форми організації літнього відпочинку, види екскурсій та їх проведення.

Юнаки і дівчата змогли не лише поспілкуватися та відпочити, а й, побувати на віртуальній екскурсії та, приймаючи участь у конкурсах та іграх, продемонструвати свої здібності та найкращі лідерські якості.

Творча атмосфера панувала й за круглим столом «Я роблю це так», де голови учнівських рад обмінялися досвідом роботи, внесли пропозиції щодо подальшої співпраці.

Цікавою  стала і екскурсія в маєток графа І. Мархоцького, який знаходиться в селі Отроків.

Новини по темі

Back to top button