Кам'янець-Подільський

«XXI століття» Петра Ігнатьєва

8 червня у виставковій залі, що на Соборній, відкрилась персональна виставка фотохудожника Петра Ігнатьєва. Експозицію під назвою «XXI століття» Петро Дмитрович презентував у свій 57-й день народження.

Займатися фотографією Петро Ігнатьєв почав доволі недавно – з 2006 року. Працює фотографом у Кам’янець-Подільському історичному музеї-заповіднику. Постійно знаходиться у творчому пошуку, не зупиняється на досягнутому, бере активну участь у різноманітних фотовиставках.

За 7 років творчого шляху його роботи експонувались на 20 міжнародних виставках – у Польщі, Австрії, Бразилії, Франції, Італії, Гонг-Конгу та Сербії. Має Петро Дмитрович нагороди за ІІІ місце на виставці «Wobiektywie 2006» galleria Wieza Cisnen», відзнаку міського голови за І місце  у фотоконкурсі «9 травня в Кам’янці-Подільському», а також за ініціативність та наполегливість в роботі, вагомі професійні досягнення, активну участь у громадському житті міста та з нагоди Дня незалежності України. Окрім того, є співавтором книг про м. Сатанів та рідний Кам’янець-Подільський.

У день народження фотографа на його 68-му фотовиставку завітали найрідніші люди – усі ті, хто завжди підтримує автора на його творчому шляху і допомагає у реалізації  ідей та починань автора, а також усі ті, хто цінує та любить справжнє мистецтво.

Долучитися до прекрасного мають можливість усі кам’янчани та гості славного міста над Смотричем, яким не байдужа доля сучасного фотомистецтва. Зачарує відвідувачів не тільки світ сучасного століття, яким побачив його фотограф, а й картини Петра Ігнатьєва. У свій час автор закінчив художню школу, тому до уваги глядачів ще й картини. Експозиція «XXI століття» Петра Ігнатьєва триватиме до 27 червня.

Новини по темі

Back to top button