Кам'янець-Подільський

К-ПНУ презентував медійну новинку – «Студентський меридіан online»

Сучасна епоха диктує свої реалії: кожен новий день середньостатистичний студент українського вишу починає зі статусу «online» в соціальних мережах, форумах, інтернет-блогах та на інших офіційних сайтах. Все це задля того, щоб оперативно бути в курсі всіх справ. Молодь активно спілкується, завантажує різноманітні медіа-файли, в т.ч. й електронні версії книг, журналів, газет. 

Тому редакція вирішила суттєво оновити звичний формат офіційної газети Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, щоб зробити її більш актуальнішою і цікавішою для наших студентів та абітурієнтів. Редакція врахувала усі побажання студентства нашого вишу щодо оновлення часопису. Газета отримала новий дизайн, стала цікавішою за інформаційним наповненням для молоді. 

До того ж у травні 2013 року була втілений у життя інший цікавий проект: був розроблений перший випуск сучасного кольорового електронного додатку «Студентського меридіану online» і опублікований на офіційному сайті нашого університету (www.kpnu.edu.ua). Відтепер усі читачі матимуть можливість завантажувати нові випуски у форматі pdf-файлу двічі на місяць, з такою ж періодичністю як і електронну версію звичної друкованої газети «Студентський меридіан».

Ні для кого не є секретом, що більшість читачів слідкують за появою кожного нового електронного номеру газети на сайті, тому і цей додаток не залишиться поза увагою.

Ольга КОМАРОВА, головний редактор «Студентського меридіану online», спеціально для «7 днів».

Новини по темі

Back to top button