Кам'янець-Подільський

«Погляд» відсвяткував 5-річчя

30 липня у фойє Кам’янець-Подільського міського Будинку культури відкрилась чергова виставка робіт фотоклубу «Погляд», присвячена 5-ій річниці з дня його заснування.

«Ця виставка – символічне підведення підсумків 5-річної кропіткої роботи фотохудожників: справжніх майстрів своєї справи та любителів мистецтва фотографії, – сказав у вітальному слові заступник начальника управління культури і туризму департаменту гуманітарної політики Петро Гаврилюк. – За сприяння міського голови Михайла Сімашкевича члени фотоклубу мають змогу експонувати свої твори не лише у стінах міського Будинку культури та в Картинній галереї, а й в оновленій виставковій залі по вулиці Соборній».

Як інформує прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, чимало учасників організації були вшановані грамотами фотоклубу за активну участь у виставковій діяльності. Крім того, голова клубу Юрій Савін вручив подяки спонсорам та меценатам за підтримку та розвиток фотомистецтва у нашому місті. Окремі слова вдячності Юрій Олексійович висловив на адресу міського голови Михайла Сімашкевича, його заступників, керівників структурних підрозділів міської ради. Називаючи друзів та однодумців організації, голова фотоклубу закликав присутніх згадати у хвилині мовчання світлу пам’ять про колишнього головного редактора газети «Подолянин» Віталія Бабляка.

Низку сердечних вітань висловили гості виставки: представник Клубу української інтелігенції В’ячеслав Полятинчук, фотохудожник Міжнародної федерації Орест Лижичко, а також фотографи, члени Національної спілки фотохудожників України Олег Марчак, Микола Лановега, Володимир Тихович, Ірина Брунда та Тетяна Ясінчук (м. Чортків).

За активну співпрацю подякував учасникам клубу директор міського Будинку культури Микола Нечай. А мистецькі вітання дарували відвідувачам та гостям виставки диктор радіо «Мелодія» Павло Тихонов, поетеса Людмила Кур’ян та фотохудожниця Ольга Комарова.

Завершились урочистості переглядом фоторобіт. Кожен з присутніх міг залишити свої враження у Книзі відгуків та побажати митцям творчих успіхів та вагомих досягнень.

Фото Галини КОМАРНІЦЬКОЇ.

Новини по темі

Back to top button