Інциденти

Кам’янчанин Вадим Михайловський отримав шанс на одужання

Минулого тижня громадськість міста сколихнув сюжет, який транслювали загальнонаціональні канали про кам’янчанина Вадима Михайловського, якому терміново потрібна пересадка кісткового мозку. 

Ще зовсім недавно юнак  був життєрадісним та усміхненим, займався спортом, проте одного дня його життя кардинально змінилося. Причиною став діагноз, який поставили лікарі: у хлопця рідкісне захворювання  лімфома Беркrіта.

Як інформує прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради, попри всі намагання знайти кошти, щоб врятувати життя своєї дитини, родині все ж таки не вистачало грошей на операцію. Щоб повернути Вадима до повноцінного життя, його мати звернулася до журналістів загальнонаціональних каналів, які закликали мешканців України допомогти родині.

Не могли залишитися байдужими до проблем сім’ї і в рідному місті – Кам’янці-Подільскому. Відгукнулася на безвихідь сім’ї Громадська рада міста, якій вдалося об’єднати небайдужих мешканців та зібрати кошти на дороговартісну операцію для хлопця.

За тиждень громада Кам’янця-Подільського зібрала 60 тисяч гривень, які було перераховано на банківський рахунок матері Вадима. Історія хлопця настільки вразила мешканців міста, що, мабуть, всі хто про неї дізнався, не залишився байдужим до його долі.

Долучились до благодійної акції народний депутат України Володимир Мельниченко, керівництво міста, депутати міської ради, керівники та працівники департаментів, відділів та управлінь Кам’янець-Подільської міської ради, комунальні підприємства, державні установи, навчальні та позашкільні заклади, батьківський колектив ЗОШ №2, підприємці, спортсмени, заклади охорони здоров’я, тощо.

Мати Вадима щиросердечно вдячна всім, хто допоміг зібрати кошти для її сина, адже кожна гривня для них є вагомою допомогою та шансом на одужання.

Новини по темі

Back to top button