Інциденти

Стартувала «Кам’янецька петиція»

Проект «Кам’янецька петиція»

Відтепер кам’янчани матимуть змогу запропонувати на розгляд сесії міської ради ідею, спрямовану на розвиток міста. Дає таку можливість новий проект «Кам’янецька петиція», який створено згідно розпорядження міського голови Михайла Сімашкевича. Презентував сайт (petition.k-p.gov.ua) та розповів про його переваги представникам засобів масової інформації заступник міського голови Сергій Бабій.

На офіційному сайті Кам’янець-Подільської міської ради 24 червня з’явилася рубрика «Кам’янецька петиція». Вона дає змогу користувачу перейти на новостворений інтернет-ресурс, на якому кожен житель міста, зареєструвавшись, може запропонувати певну ідею, чи проект, спрямовані на розвиток Кам’янця. Головна вимога до петиції – відсутність нецензурної лексики, ворожих закликів та політичних питань.

Як інформують у Кам’янець-Подільській міській раді, для того, щоб петицію розглянули депутати на сесії міської ради, вона повинна набрати упродовж 100 днів п’ятсот підписів кам’янчан. Розповісти про запропонований проект автор може, поділившись посиланням у соціальних мережах.

«Цей проект покликаний дати право кожному жителю міста відкрито розмовляти з владою, отримувати підтримку однодумців та втілювати ідею в життя». – зазначив заступник міського голови Сергій Бабій.

Право створити першу петицію було надано журналістам. Питання, яке представники засобів масової інформації представили для голосування – облаштування велодоріжок в місті. Упродовж місяця «Кам’янецька петиція» працюватиме в тестовому режимі для вдосконалення діалогу між владою та громадою.

Новини по темі

Back to top button