Інциденти

Навчалися держслужбовці

30 вересня в Кам’янець-Подільській РДА під керівництвом керівника апарату адміністрації Віктора Кривака та заступника голови адміністрації Анатолія Кріля відбулося навчання державних службовців. Головними об’єктами освітнього заходу стали Закон України «Про засади запобігання і протидії корупції» та методичні рекомендації Міністерства юстиції України «Запобігання і протидія корупції в державних органах та органах місцевого самоврядування».

Як інформує прес-служба Кам’янець-Подільської райдержадміністрації, перед присутніми виступили позаштатний радник голови райдержадміністрації Іван Громик, завідувач сектору взаємодії з правоохоронними органами, оборонної та мобілізаційної роботи апарату адміністрації Олександр Костиненко.

Під час проведення навчання держслужбовцями обговорювалися питання щодо суб’ктів відповідальності за корупційні правопорушення, проаналізовано основні принципи запобігання і протидії корупції, роз’яснено питання щодо проведення спеціальної перевірки осіб, які претендують на заняття посад, пов’язаних із виконанням функцій держави або місцевого самоврядування.

Новини по темі

Back to top button