Інциденти

Відзначили День працівників радіо, телебачення та зв’язку

Відзначили День працівників радіо, телебачення та зв'язку

У Хмельницькому відзначили День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Напередодні свята в сесійній залі міський голова Сергій Мельник зустрівся із представниками галузі. Від громади міста Сергій Іванович подякував присутнім за щоденну роботу та привітав із професійним святом. Про це повідомляють у Хмельницькій міській раді.

– Сьогодні усі ми на власному досвіді переконались, що за допомогою інформаційних ресурсів можна в достатньо короткі терміни як зламати стереотипи минулого та зробити суспільство більш відкритим і демократичним, так і навпаки – формувати й насаджувати хибні стереотипи мислення, використовувати засоби і технології масової інформації як потужний і дієвий інструмент війни. Ми можемо це побачити в діях нашого північного сусіда. Тому ваша праця, шановні друзі, є надзвичайно важливою, а від того як ви її робите залежить майбутнє нашої країни. – сказав Сергій Іванович.

Особливі слова подяки міський голова адресував інтернет-провайдерам за допомогу в комп’ютеризації та підключенні до мережі Інтернет загальноосвітніх шкіл та бібліотек міста, створення локальної мережі цих закладів.

– Першою до Інтернету ми підключили бібліотеку у мікрорайоні Ракове і зараз бачимо позитивний результат, адже кількість відвідувачів значно зросла. – підкреслив Сергій Мельник.

У переддень професійного свята міський голова працівникам радіо, телебачення і зв’язку, побажав наснаги, невичерпної енергії, вдячних споживачів інформаційної продукції та нових досягнень, спрямованих на зміцнення і розквіт рідного міста, нашого краю та держави.

Після вітальних слів Сергій Іванович за сумлінну і плідну працю, високу професійну майстерність, надання якісних інформаційних послуг мешканцям міста Хмельницького та з нагоди відзначення професійного свята відзначив грамотами та цінними подарунками кращих представників галузі.

Новини по темі

Back to top button