Інциденти

Свято для людей з вадами здоров’я

Свято для людей з обмеженими фізичними можливостями

Третього грудня міжнародна спільнота відзначила День інвалідів. Урочистості відбулися і в Кам’янці-Подільському.

Міська та районна владами в РЦКМ «Розмай» урочистості, в яких взяли участь народний депутат Володимир Мельниченко, від міського голови – секретар міськради Дмитро Васильянов, представники районної влади, члени громадських організацій та товариств, до складу яких входять люди з обмеженими фізичними можливостями.

Як інформують у Кам’янець-Подільській міській раді, депутат Верховної Ради Володимир Мельниченко подякував за невичерпну енергію, яка дає сили окремій категорії громадян щоденно, незважаючи на певні вади зі здоров’ям, жити активним життям, працювати на благо міста і держави. Також Володимир Володимирович вручив грамоти тим, хто опікується інвалідами та людям з вадами здоров’я.

Від імені міського голови Михайла Сімашкевича звернувся до присутніх секретар міськради Дмитро Васильянов. «Ви – ті, в кого варто повчитися жити, ті, хто завжди дивиться на цей світ з оптимізмом, ви – надзвичайно сильні духом. Та не бійтеся звертатися до влади за допомогою. Ми завжди вас підтримували і будемо підтримувати», – зазначив Дмитро Сергійович.

Також слово мали голова Кам’янець-Подільської РДА Василь Сукач та голова районної ради Борис Бец.

З нагоди свята учасникам заходу подарували свої творчі номери таланти міста та району. Вразив своїм виступом присутніх Руслан Вергелес, який виконав пісню мовою жестів.

Новини по темі

Back to top button