ВійнаІнциденти

У Шепетівці вшанували пам’ять Ігоря Ляшенка

У Шепетівці вшанували пам'ять Ігоря Ляшенка17 червня у краєзнавчому відділі музею Миколи Островського, біля експозиції «Борці за Україну», відбулась година пам’яті, приурочена третій річниці загибелі в зоні АТО Ігоря Ляшенка. Про це повідомляється на сайті Шепетівської міської ради.

Вшанувати пам’ять Ігоря прийшли міський голова Михайло Полодюк, завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Шепетівської райдержадміністрації Олександр Чмир, голова Яворівської районної державної адміністрації Орест Хлян, друзі та родичі, побратими загиблого героя.

У своєму виступі Михайло Полодюк зауважив, що життя Ігоря Ляшенка, як громадянина і патріота, не закінчується, адже він поклав його на вівтар свободи України, показав своїм вчинком, як потрібно жити. Він подякував організаторам за патріотичний проект і висловив слова вдячності та співчуття батькам загиблого.

Побратими згадували як мужній Ігор захищав цілісність України, був завжди першим, справжнім воїном та патріотом України. У своїх виступах не стримували емоцій, говорили схвильовано і тремтячи.

Опісля учасники години пам’яті відвідали могилу героя на міському кладовищі, де поклали квіти та корзини.

Фото з мережі.

Новини по темі

Back to top button