Кам'янець-Подільський

У Кам’янці-Подільському задокументували порушення БРДМ

У Кам'янці-Подільському задокументували порушення БРДМНещодавно на засіданні виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради було прийнято рішення про заборону без дозвільних документів прогулянкові (туристичні) маршрути транспортними засобами БРДМ-2 на території міста в межах геологічної пам’ятки природи загальнодержавного значення «Смотрицький каньйон» і її охоронних зон та руслом річки Смотрич.

Проте уже 5 жовтня було зафіксовано порушення заборони – працівники муніципальної поліції департаменту житлово-комунального господарства за участю заступника міського голови Сергія Бабія зафіксували транспортний засіб БРДМ-2, який рухався руслом річки Смотрич. На борту машини прогулянковий маршрут здійснювали 8 туристів з міста Суми.

Рух спецавтомобіля, як повідомляють у департаменті житлово-комунального господарства, було зупинено та викликано представників Кам’янець-Подільського відділу поліції. На вимогу представників рейду, дозвільних документів на перевезення пасажирів підприємцем не надано. Встановлений факт за результатами рейду задокументовано та буде направлено до відповідних органів для вжиття заходів адміністративного впливу.

Новини по темі

Back to top button