Інциденти

Шепетівка зустріла воїнів АТО

Шепетівка зустріла воїнів АТОТретього жовтня до залізничного вокзалу жителі Шепетівки сходились з квітами, повітряними кульками та подарунками. Так шепетівчани йшли зустрічати своїх синів, чоловіків та батьків, які повертались із зони АТО. Про це йдеться на офіційному сайті міської ради.

До Шепетівки  повернулись  військовослужбовці особового складу військової частини А 3730 (12 містечко), які рік захищали незалежність України на передовій в зоні проведення антитерористичної операції.

Під звуки музики муніципального оркестру з хлібом та сіллю їх урочисто зустрічали матері,  дружини та діти, а також друзі, рідні  і колеги – усі з нетерпінням чекали своїх захисників.

Заступник міського голови Наталія Стасюк привітала воїнів з поверненням, наголосивши при тому, що вони є гордістю для батьків, сімей та усієї Шепетівки. Вона подякувала кожному за службу та сумлінне виконання обов’язків, за свідому громадську позицію і патріотизм, побажала успіхів у подальшій військовій службі, міцного здоров’я та миру.

Наприкінці урочистої частини воякам вручили квіти і подарунки, а родини та близькі змогли обійняти своїх героїв.

Новини по темі

Back to top button