Кам'янець-Подільський

У Славуті затримали сутенера

У Славуті затримали сутенераСьогодні, 9 січня, у секторі комунікації поліції Хмельницької області повідомили про те, що у Славуті працівники відділу по боротьбі зі злочинами, пов‘язаними з торгівлею людьми, ГУНП у Хмельницькій області разом з колегами з місцевого відділу поліції викрили 42-річного місцевого мешканця, який займався сутенерством.

Чоловік, який був у місті доволі успішним підприємцем, змусив до заняття проституцією свою колишню працівницю, скориставшись її вразливим психологічним станом та скрутним майновим становищем. 21-річна жінка сама виховувала маленького сина і не мала ніякої матеріальної підтримки.

Підозрюваний облаштував спеціальну квартиру, де дівчина за його вказівкою мала обслуговувати клієнтів, яких він їй постачав. За послугу брав по півтори тисячі гривень, з яких лише третину віддав жінці.

Наразі за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 2 статті 303 Кримінального кодексу України (Проституція або примушування чи втягнення у заняття проституцією), санкція якої передбачає покарання у вигляді штрафу до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

У якості запобіжного заходу чоловікові обрали тримання під вартою строком на 2 місяці. Робота по документуванню злочинної діяльності затриманого триває.

Новини по темі

Back to top button