Кам'янець-ПодільськийСпорт

У Кам’янці-Подільському змагались малюки-шахісти

У Кам'янці-Подільському змагались малюки-шахісти13 січня в Кам’янець-Подільському ШШК «Гросмейстер» відбувся новорічний конкурс із розв’язування шахових задач для дошкільнят, які відвідують шахові гуртки в дитсадках і в ШШК.

Нагадаємо, що Кам’янець-Подільський єдине місто в області, де введені шахи в ДНЗ (вже 5 років). Серед досягнень виграші першості області до 8 років, де грають школярі 1-3 класів.

Гордістю клубу є Сашко Довгалюк (ДНЗ №20), який з дитсадка брав участь у всеукраїнських чемпіонатах, а через рік став чемпіоном України і був учасником чемпіонату світу. А в чемпіонаті міста серед чоловіків в 2017 році, де грало 5 кандидатів в майстри спорту, Сашко посів ІІІ місце. Ще одна зірка з’явилась 2 роки тому, це Андрій Стрільчук (ДНЗ №21) – 2-разовий чемпіон області, учасник 3 чемпіонатів України.

Новорічний конкурс 2018 року серед дошкільнят зібрав 15 малюків, це була своєрідна генеральна репетиція перед чемпіонатом міста, який відбудеться в березні.

Переможцем змагань став Сашко Чинчик, якому голова ветеранської спілки ветеранів Афганістану Володимир Дудко вручив головний приз. ІІ місце посів Давид Фортуна (обоє з ДНЗ №20), ІІІ місце посів Володимир Стрільчук (ДНЗ №21), IV місце у Єгора Макар’їна (ДНЗ №17).

У командному заліку перемогу здобув ДНЗ №20.

Новини по темі

Back to top button