ІнцидентиКам'янець-Подільський

Петро Ігнатьєв відкрив «Місто мрій» (відео)

Петро Ігнатьєв (виставка «Місто мрій»)У краєзнавчому відділі Кам’янець-Подільської міської центральної бібліотеки ім. Костя Солухи відкрилась виставка «Місто мрій», яку презентував фотохудожник, співробітник Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника Петро Ігнатьєв. Про це повідомляє «7 днів».

Нова експозиція, яка вкотре приємно здивувала шанувальників фотомистецтва, презентує світлини, зроблені автором в Одесі, Карпатах та рідному Кам’янці-Подільському. Звернувшись знову до чорно-білого зображення, Петро Дмитрович ще раз продемонстрував оригінальний підхід та високий рівень майстерності. Адже нелегко передати через захоплюючу гру чорно-білих відтінків такий різний світ навколо нас.

Навіть попри зізнання автора у тому, що надає перевагу кольоровим фото, із виставкою «Місто мрій» у чорно-білих тонах не дав маху. Але зазначив, що, ймовірніше, представлена експозиція – остання чорно-біла виставка.

Із привітальним словом на відкритті експозиції виступили фотохудожники Володимир Рудик, Станіслав Стояновський, друзі та прихильники творчості Петра Ігнатьєва. Вони привітали винуватця свята із презентацією виставки «Місто мрій» та побажали нових творчих злетів. Як зазначили оратори, Петро Дмитрович – майстер своєї справи, а нова виставка стала для них справжнім святом.

На завершення фотохудожник подякував за високу оцінку його доробку, бібліотечній системі – за те, що завжди йдуть на зустріч, надаючи виставкову площу, адже у Кам’янці-Подільському недостатньо приміщень для презентації доробку фотомитців. Також Петро Дмитрович пообіцяв не зупинятись на досягнутому і надалі дивувати неповторними знімками – як на виставках, так і на персональній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Фото Петра ІГНАТЬЄВА.

Новини по темі

Back to top button