ІнцидентиКам'янець-Подільський

Студенти Кам’янця-Подільського вивчали техніку пошуку роботи

Семінар «Техніка пошуку роботи»«Студентські роки – це найяскравіші спогади кожної людини. Ця пора завжди запам’ятовується відкритістю, оптимізмом, довірою, бажанням пізнати все. Щоб ці роки були незабутніми і життя дійсно продовжилось у позитивному ключі, потрібно вже зараз працювати над своїм майбутнім працевлаштуванням».

Саме такими словами розпочала семінар «Техніка пошуку роботи» для студентів Подільського спеціального навчально-реабілітаційного соціально-економічного коледжу провідний фахівець з профорієнтації Кам’янець-Подільського міського центру зайнятості Наталія Ільєва. Про це йдеться на сайті Кам’янець-Подільської міської ради.

Семінари з даною тематикою проходять вже не вперше в студії кар’єрного розвитку «ВЕКТОР.ocz». Ось і 15 березня відбулося чергове заняття, на якому студентів-випускників ознайомили з ринком праці регіону, актуальними професіями на місцевому ринку праці та основними кроками пошуку роботи. Студенти вчилися правильно складати резюме, розглядали всі можливі джерела вакансій, тренувались правильно вести співбесіду з роботодавцем. Семінар відвідало 15 студентів, які навчаються за напрямком «бухгалтерський облік і аудит».

Заняття пройшло цікаво та корисно. Діти із задоволенням розповідали про свій перший професійний досвід, який здобули під час проходження виробничої практики, запитували, як правильно шукати роботу, на що потрібно найбільше звертати увагу та якими якостями повинен володіти сучасний молодий працівник. На всі свої запитання вони отримали вичерпні відповіді та поради щодо майбутнього працевлаштування.

Наталія ІЛЬЄВА, спеціально для «7 днів», провідний фахівець з профорієнтації відділу активної підтримки безробітних.

Новини по темі

Back to top button