ІнцидентиКам'янець-Подільський

У Кам’янці пройде флешмоб для підтримки хворої на рак 27-річної жінки

Марина КшемінськаУ серпні 2017 року 27-річній кам’янчанці Марині Кшемінській, матері чотирирічного хлопчика, поставили страшний діагноз. Про це волонтери, які організували благодійну акцію для Марини, повідомили виданню «20 хвилин. Кам’янець-Подільський».

У молодої жінки виявили дві форми раку одночасно – т-клітинна лімфома/лейкемія. Марина Кшемінська уже пройшла 6 курсів важкої хіміотерапії. А тепер жінці потрібно зробити трансплантацію кісткового мозку (ТКМ) від неродинного донора. Операцію погодилася зробити турецька клініка, проте лікарі виставили непідйомний для родини рахунок, а саме 110 тисяч доларів.

Рідні жінки благають кам’янан про допомогу. Реквізити для допомоги: 4149 4991 0759 1602 (номер картки «ПриватБанк»), Кшемінська Марина Юріївна.

Наразі небайдужі кам’янчани вирішили організувати благодійний флешмоб «Теплі історії», до якого може долучитися кожен охочий. Волонтери розповідають про суть та умови заходу: «Ми підключаємо поетів, письменників, фотографів та небайдужих людей із усієї України. Фотограф кидає нам фото, ми описуємо історію до нього і виставляємо художню розповідь у мережі Facebook. Під постом потрібно зазначити, що ви учасник флешмобу і просите про допомогу Марині Кшемінській. Оскільки звичайні пости малодієві, то ми вирішили привернути увагу художнім закликом. Потім усі творчі доробки будуть зібрані і сформовані у фотовистаку, де люди зможуть гарно повести час і пожертвувати кошти».

Фотовиставка запланована на 21 квітня. Організатори говорять, що уже через місяць Марині потрібно їхати на черговий курс лікування, тому гроші необхідно зібрати терміново. До флешмобу може долучитися кожен. За деталями звертайтесь за телефоном: +38(067)-43-71-532.

Фото з офіційної сторінки Марини Кшемінської у Facebook.

Новини по темі

Back to top button