ІнцидентиКам'янець-Подільський

У Кам’янці-Подільському привітали працівників соціальної сфери

Соціальна сфераСьогодні, 4 листопада, своє професійне свято відзначають працівники соціальної сфери України. Тож з цієї нагоди 2 листопада в міському Будинку культури відбулися урочистості, під час яких вкотре згадали наскільки важливим є соціальний захист населення та люди, які піклуються про категорії мешканців, що потребують допомоги.

Подякував представникам соціальної сфери Кам’янця-Подільського за щоденну благородну працю, відданість справі, повагу до жителів міста та турботу про ветеранів, інвалідів, дітей-сиріт та усіх незахищених верств населення заступник міського голови Вадим Савчук. З нагоди свята він вручив грамоти та подарунки від міського голови Михайла Сімашкевича.

Привітав тих, хто робить все, щоб соціальний захист населення в місті був на належному рівні і люди відчували турботу про них помічник народного депутата України Володимира Мельниченка Сергій Тимчук. За вагомі заслуги Сергій Артемович вручив грамоти кращим із кращих.

Як повідомляють у прес-центрі міської ради, вітальним словом, грамотами та подарунками привітав працівників соціальної сфери голова міської організації ветеранів Леонтій Рогаль.

Після нагороджень, творчі номери працівникам соціальної сфери подарували юні таланти міста.

Фото old.voladm.gov.ua.

Новини по темі

Back to top button