Кам'янець-Подільський

Хмельницькі правоохоронці викрили мережу збуту заборонених стероїдів

СтероїдиПрацівники управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчим управлінням ГУНП в Хмельницькій області за процесуального керівництва прокуратури задокументували злочинну діяльність осіб, які займались збутом заборонених сильнодіючих лікарських засобів (стероїдів).
У секторі комунікації поліції Хмельницької області повідомляють, що в межах досудового розслідування кримінального провадження про незаконне придбання, перевезення, пересилання з метою збуту та збут сильнодіючих лікарських засобів в особливо великих розмірах (ст. 321 Кримінального кодексу України) правоохоронці провели ряд обшуків у фігурантів провадження в Черкаській та Хмельницькій областях.
Під час обшуків поліцейські вилучили заборонені сильнодіючі лікарські засоби (стероїди) на загальну суму близько 100 тисяч гривень, а також накладні, розрахункові чеки, банківські картки, прайс-листи з цінами, оргтехніку, яка використовувалась в злочинній діяльності, тощо. До речі, на усі вилучені лікарські засоби взагалі відсутні ліцензії на розповсюдження їх в Україні.
Також правоохоронці зафіксували декілька фактів збуту зловмисниками стероїдів. Всю торгівлю підозрювані вели через мережу інтернет. Їхніми клієнтами були переважно спортсмени.

Згідно санкції статті чоловікам може загрожувати від 5 до 10 років позбавлення волі. Найближчим часом на період досудового розслідування їм буде обрано запобіжний захід.

Новини по темі

Back to top button