Кам'янець-Подільський

На Хмельниччині минулої доби виникло 4 пожежі

Хмельницький. Вул. Проскурівська. ПожежаПротягом минулої доби вогнеборці 4 рази виїжджали на гасіння пожеж. Про це інформують в ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

11 грудня о 03:49, ймовірно, через необережне поводження з вогнем невстановленої особи виникла пожежа житлового будинку в селі Жищинці Городоцького району, яку оперативно ліквідували вогнеборці 39 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Лісоводи.

О 10:49 рятувальники 21 ДПРЧ прямували за викликом до села Пліщин Шепетівського району, де загорівся житловий будинок, ймовірно, через порушення протипожежних правил при експлуатації електрообігрівальних приладів.

А в обласному центрі о 15:05 виникла пожежа електрощитової у торговому центрі на вул. Проскурівській. Із загорянням швидко впорались бійці 1 та 2 ДПРЧ та запобігли подальшому поширенню вогню.

Через півгодини – о 15:26 вогнеборці 4 ДПРЧ мчали до с.Гелетинці, що неподалік Хмельницького. Там в одному із домогосподарств спалахнула господарча споруда. До гасіння пожежі також залучалась МПК с.Малиничі. Причина загоряння наразі з’ясовується.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Новини по темі

Back to top button