Кам'янець-Подільський

Кам’янчанам розкажуть про кольори кохання

Кольори кохання

21 червня у Кам’янці-Подільському стартує цикл тренінгів для жінок та дівчат, чоловіків та юнаків, а також закоханих та подружніх пар. Упродовж трьох зустрічей говоритимуть про кохання та його кольори, критерії сумісності та розвиток стосунків і не тільки!

«Я тебе кохаю. Я тебе люблю». Досить часто нам доводиться чути ці слова і часто зміст та розуміння цих слів у чоловіків та жінок зовсім різні. Коли чоловік говорить «Я тебе люблю», він вкладає наступний сенс: «Так, я тебе люблю, ти для мене найкраща серед усіх, але це не обмежує мою свободу». Коли ж жінка говорить «Я тебе люблю», вона має на увазі: «Ти для мене єдиний, я турбуватимусь про тебе».

Кожна людина наповнює ці три слова своїм індивідуальним сенсом. Зокрема, одні ставлять наголос на займенник Я, що означає «Я даю тобі  СВОЮ любов, Я дозволяю тобі любити СЕБЕ».  Інші роблять акцент на слові ТЕБЕ, що означає «ТИ для мене найважливіша(ий) за все, навіть, якщо ТИ будеш завдавати мені страждань, ТИ для мене ВСЕ».

Канадський психолог Джон Лі порівняв різні стилі любові з кольором.  На його думку, в любові існує три основних кольори:

 • Червона любов – це чуттєва, романтична любов до ідеального образу, як фізичного, так і емоційного; найчастіше тут важлива сексуальна близькість, повага, важливість дізнаватись якомога більше один про одного, розповідати про себе.

 • Жовта любов – різновид любові, в яку грають, немов у гру. Вона будується на отриманні насолоди, на гламурних стосунках. Це любов без зобов‘язань, для задоволення.

 • Синя любов – любов, яка часто виникає на грунті дружби і переростає в глибоку прихильність. Тут важливо повага до партнера, до його інтересів та захоплень, розуміння потреб. Секс тут немає особливого значення.

Окрім основних кольорів є ще змішані кольори:

 • Помаранчева любов – це комбінація червоного та жовтого. Така любов передбачає потужні емоційні сплески і спади, сильні ревнощі і яскраво виражені власницькі інстинкти. Їй притаманне бажання повністю володіти партнером.

• Зелена любов – це комбінація жовтого та синього. Це любов практична, розсудлива.  Кожен партнер в такій парі бажає досягти певної мети.  Очікування від цих взаємин ретельно продумані, зважені і реалістичні. Така любов стверджує: «Мені з тобою зручно, тому я тебе люблю».

 • Фіолетова любов – комбінація синьої та червоної любові.  Це всепоглинаюче і безкорисливе почуття. Така любов є жертовною.

У кожної людини свій колір та  стиль любові. Який саме стиль любові притаманний вам чи вашому партнеру чи вашій партнерці?

Про це ви зможете дізнатись на тренінгу «Колір твого кохання», який складається із трьох зустрічей:

  1. На першій зустрічі ви дізнаєтесь про шість стилів любові, визначитесь якого кольору любов є небезпечною для вас, як не помилитись у виборі та що робити, якщо вибір зроблений, але у вас виникають сумніви.
  2. На другій зустрічі ви дізнаєтесь про критерії сумісності у парі, та який партнер чи партнерка вам підходить.
  3. На третій зустрічі ви дізнаєтесь про етапи розвитку стосунків в парі та як збудувати міцні сімейні стосунки та отримувати задоволення від них.

Кожна зустріч тренінгу «Колір твого кохання» тривалістю 3 години проходитиме щонеділі (з 13:00 до 16:00) у конференц-залі ЖК «Нова Будова». Перша зустріч відбудеться уже 21 червня. Вартість однієї зустрічі – 400 грн. Запис за телефоном: +38 097 066 83 61. PR.

Новини по темі

Back to top button