Кам'янець-Подільський

Добігає кінця термін реєстрації на ЗНО

Майже 207 тисяч осіб уже зареєструвалися на участь у ЗНО-2013. Цією інформацією 25 лютого поділився із представниками засобів масової інформації міністр освіти і науки, молоді та спорту  Дмитро Табачник під час прес-конференції на тему «Основні пріоритети освітньої політики  у 2013 році», яка відбулася у прес-центрі Кабінету Міністрів України.

За словами міністра, методологія та процедура проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2013 році не зазнає якихось суттєвих змін, якщо порівнювати із ЗНО попередніх років. 4 січня розпочалася реєстрація бажаючих взяти участь у ЗНО цього року, і, як нагадав міністр, відповідні документи можна подавати до кінця дня 5 березня, а вносити зміни до реєстраційних даних можна буде лише до 19 березня.

«Очікуємо, що в цьому році буде більше бажаючих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні, адже це пов’язано із чисельністю одинадцятикласників – ми очікуємо від 311 до 321 тисяч бажаючих пройти тестування, – зазначив Дмитро Табачник. – А станом на 11 годину 25 лютого для участі у ЗНО зареєструвалося 207 тисяч осіб. Найбільша кількість бажаючих зареєструвалася для складання тестів з математики, історії України та української мови».

Міністр висловив сподівання, що при складанні ЗНО-2013 одинадцятикласники продемонструють високий рівень знань.

Новини по темі

Back to top button