Інциденти

Відзначили кращих працівників торгівлі

Відзначили кращих працівників торгівлі

Сьогодні важко уявити наше життя без торгівлі та ділових ринкових відносин, в яких задіяна значна кількість працелюбного, успішного населення. Щороку представники торговельної галузі в останню неділю липня відзначають своє професійне свято.

З нагоди Дня працівника торгівлі в Кам’янці-Подільському відбулися урочистості в яких взяв участь міський голова Михайло Сімашкевич, помічник народного депутата Володимира Мельниченка Тетяна Мельниченко та представники бізнесу міста. Про це повідомляють у Кам’янець-Подільськй міській раді.

З привітальним словом до присутніх звернувся міський голова Михайло Сімашкевич: «Ви тримаєте в руках надзвичайно складний і важливий механізм – торгівельну галузь нашого міста. Щодня Ви задовольняєте потреби мешканців Кам’янця-Подільського і його гостей, застосовуєте в своїй роботі нові прогресивні технології. Від професіоналізму, тактовності і чуйності продавців, організованої та ефективної роботи підприємств торгівлі залежить розвиток споживчого ринку і наша економіка. Бажаю Вам миру, добробуту, достатку у Ваших родинах, міцного здоров’я та бажання працювати і розвиватись».

За вагомий внесок у розвиток інфраструктури міста та високий рівень торговельного обслуговування населення найкращі працівники сфери торгівлі міста отримали грамоти та подяки від депутата Верховної Ради Володимира Мельниченка та виконавчого комітету міської ради.

Завершились урочистості виступами колективів художньої самодіяльності міста.

Новини по темі

Back to top button