Економіка

На окупованих територія підприємців змушують перереєстровуватись за законами РФ

Колаборанти Енергодару за підтримки російських окупантів тиснуть на місцевих підприємців та змушують їх проходити нову реєстрацію. Вони залякують місцевих жителів, стверджуючи, що російська федерація прийшла до їхнього регіону назавжди і вже нікуди не піде.

Про це повідомила уповноважена Верховна Рада України з прав людини Людмила Денісова на своїй сторінці у телеграм. Вона стверджує, що такі дії окупаційних військ безпосередньо порушують права людини та Женевську конвенцію.

Окупаційні путінські війська лякають мешканців українського міста Енергодар тим, що вже ніколи не покинуть їхнє місто.

Більше того, на блокпостах росіян, які розміщені на виїздах із міста, окупанти дають українцям папірці із закликами перейти на бік “нової влади”.

У листівці окупантів йдеться, що переходу на неонацистський режим більше не буде. Росія прийшла до вашого регіону і вже нікуди не піде. Нижче ви знайдете повний текст окупаційних агітаційних листівок із закликом підтримки окупаційних властей, які вони роздають мешканцям міста.

Також місцеві посіпаки, призначені окупаційними військами, стверджують, що тепер для ведення бізнесу потрібно сплачувати податки окупантам. Інакше вести бізнес не вдасться. Усьому цьому беззаконню активно сприяє місцевий зрадник Андрій Шевчик. Він вважає себе головою самопроголошеної адміністрації.

Окупанти запросили місцевих підприємців 15 квітня до будівлі міської ради, щоб розповісти про нові правила реєстрації бізнесу та сплату податків.

Новини по темі

Back to top button