Інциденти

Дружина Усика назвала Зеленського прикладом для українців

Дружина українського боксера-важковаговика Олександра Усіка, Катерина, заявила, що не голосувала за Володимира Зеленського на президентських виборах, але з початком війни змінила своє ставлення до нього. Про своє знайомство з сім’єю глави держави і, зокрема, з першою леді Оленою Зеленською, вона розповіла в інтерв’ю для видання FanDay .

” У нас діти ходили в один садок, були в одній школі. Олена – дуже грамотна та спокійна жінка – справжня перша леді “, – каже Катерина Усік.

За її словами, сім’я президента на своєму прикладі вселяла людям упевненість і показувала, що не варто панікувати.

Діти Зеленського до останнього ходили до школи, хоча могли їх відвезти заздалегідь у безпечне місце. Своїх пацанів я перевила, 23 лютого вже йшла незрозуміла історія, багато хто їхав. нормально ”, – розповіла дружина чемпіона світу.

За її словами, до Володимира Зеленського вона ставилася просто як чергового президента.

” Скінчиться термін, прийде новий. Скажу чесно, я навіть не голосувала. Але тепер я пишаюся і захоплююся нашим президентом, як і вся країна. Упевнена, що будь-який інший президент уже виїхав би з України, а він залишився з народом. На наступних виборах. я безсумнівно віддам свій голос за нього ”, -заявив Катерина Усік.

Новини по темі

Back to top button