Спорт

Олександр Усик назвав своє головне досягнення у спорті

Український боксер Олександр Усик вважає завоювання золотої медалі на Олімпіаді-2012 своїм найбільшим досягненням у кар’єрі.

В інтерв’ю Mail Sport Boxing Усик розповів, що спочатку хотів піти з любительського боксу після невдалого виступу на Олімпіаді 2008 року в Пекіні, де він програв у другому бою. Однак друг переконав його продовжити боротьбу за олімпійське золото.

Зрештою Усик виграв золоту медаль на Олімпійських іграх 2012 року в Лондоні, перемігши у фіналі Клементе Руссо. Він вважає це досягнення більшим, ніж завоювання поясу чемпіона світу серед професіоналів, стверджуючи, що в той час як останнього можна досягти за короткий час, олімпійська золота медаль вимагає більш тривалого і складного шляху.

Наступний бій Усика запланований на 18 травня проти британського боксера Тайсона Ф’юрі в Саудівській Аравії. Маючи вражаючий послужний список з 21 перемоги в 21 бою, Усик наразі володіє чемпіонськими поясами Всесвітньої боксерської організації (WBO), Міжнародної боксерської федерації (IBF), Міжнародної боксерської організації (IBO) та WBA в суперважкій вазі.

Новини по темі:

Back to top button