Технології

Чому смартфон завжди потрібно ставити екраном донизу: три важливих причини

Власники смартфонів й так здебільшого мають звичку ставити смартфон на стіл екраном донизу. Люди так роблять, щоб інші не могли читати повідомлень, які можуть прийти. Однак експерти кажуть, що крім цього є й ряд інших вагомих причин, чому смартфон потрібно ставити саме так, а не навпаки.

Надійний захист камери

Основна камера зазвичай не досконало захищена чохлом, а якщо поклеїти на неї плівку, то якість фото може зіпсуватися. Саме тому більшість абсолютно ніяк її не захищають. Ставлячи екран задньою кришкою до поверхні ви можете подряпати скло на камері, що призведе до дорогого ремонту.

iPhone 5s

Якісніше охолодження

Під задньою кришкою є акумулятор, який має властивість нагріватися під час активної експлуатації телефону. Щоб він швидше охолоджувався краще ставити смартфон екраном вниз. Тобі верхня кришка швидше віддаватиме тепло й батарея остигатиме. Звісно, ж уникайте потрапляння на телефон прямого сонячного проміння.

Культура спілкування

Ну й третя причина, яка в принципі теж є важливо, це правила етикету та культура спілкування. Неважливо, чи ви на зустрічі з близькими або друзями, чи тим паче на діловій зустрічі — краще поставити смартфон екраном вниз, щоб не відволікатись від бесіди та не відволікати інших.

Також раніше ми розповідали, як можна вимкнути звук та вібрацію на телефоні, але все одно знати про те, що вам хтось телефонує. Для цього можна скористатися світловим сповіщенням, тобто ліхтариком. В налаштуваннях можна зробити так, що під час вхідного дзвінка ліхтарик миготітиме, а телефон при цьому не видаватиме жодного звука. Це дуже зручно під час тих же ділових зустрічей, на уроках/лекціях, на тренінгах, тобто у місцях де потрібно зберігати цілковиту тишу.

Новини по темі

Back to top button