Кам'янець-Подільський

«Lady Art» – тріо, що запалює серця

Зі сцени фестивалю «Весільна фортеця», що тривав у Кам’янці-Подільському з 10 по 12 травня, прозвучало чимало пісень у виконанні місцевих співаків та співачок. Проте з усього калейдоскопу виконавців глядачів найбільше вразив виступ тріо «Lady Art». Під час виконання композицій «Європа» та «Зелений гай» юним співачкам шаленим драйвом та енергетикою вдалося запалити серця сотень людей.

Учасниці тріо Маргарита Гільовська, Вероніка Дем’янова та Тетяна Якубовська навчаються у Кам’янець-Подільській міській музичній школі. Співати почали ще з другого класу. У майбутньому мріють перемагати та бути популярними. Захоплення співом, вважають дівчата, має перерости у їхню професію. А допомагає їм у цьому Олена Вікторівна Голумбовська – керівник тріо «Lady Art».

Але не тільки дівчата обрали своє майбутнє. Чим зароблятиме на хліб у дорослому житті, вирішив уже і молодший братик Маргарити Гільвської – Рєнат. Під час виступу своїх кумирів він влаштував тріо «Lady Art» справжню фотосесію.

Надіємось, що мрії дівчат здійсняться і вони стануть зірками з великої літери. А маленький Рєнат зніматиме уже фотосесії знаменитостей, які на своїх концертах збиратимуть сотні тисяч фанатів. Тож нехай щастить юним талантам. У добру путь!

Новини по темі

Back to top button