Спорт

Усі призові місця – у кам’янчан

11 травня у Красилові відбувся Всеукраїнський турнір «Гран-прі Поділля» з бодібілдингу та бодіфітнесу, в якому взяли участь спортсмени з Києва, Львова, Чернівців, Хмельницького, Кам’янця-Подільського та Красилова.

Наше місто представляли спортсмени ДЮСШ №5 ФСТ «Україна». За підсумками змагань, в абсолютній категорії серед юнаків усі призові місця вибороли кам’янчани.

Чемпіоном став Микола Савицький (фітнес-клуб «Єнерджі»), ІІ місце посів Роман Голосов (фітнес-клуб «Єнерджі»), на ІІІ місці – Андрій Жовнір (ФОК «Атлант»).

В абсолютній категорії серед юнаків та в категорії «Чоловіки» переможцем став Андрій Подоба (фітнес-центр «Нова будова»).

У категорії «Бодіфітнес» срібло виборола Лілія Савлік (ЛСОК «Поділля») та бронзу виборола Людмила Галущак (ФОК «Атлант»). В командному заліку І місце виборола команда Кам’янець-Подільського.

Організатором даних змагань виступила обласна федерація бодібілдингу та фітнесу (президент Навазір Кучумов). До змагань атлетів готовили тренери Олександр Бараницький, Сергій Ренке та Навазір Кучумов.

Новини по темі

Back to top button