Кам'янець-Подільський

ЗНО розпочнеться 3 червня

Зовнішнє незалежне оцінювання у 2013 році розпочнеться 3 червня та завершиться 27 червня. Про це під час «Години запитань до уряду» сказав міністр освіти Дмитро Табачник, передає кореспондент УНН.

За його словами, на 27 червня заплановано складання тестів зі світової літератури. Д. Табачник поінформував, що у цьогорічних тестах зменшена кількість завдань з гуманітарних предметів, зокрема із всесвітньої історії та історії України.

«Натомість збільшили кількість відкритих запитань», – сказав міністр.

Він також зазначив, що у зв’язку з великою кількістю бажаючих буде проведено кілька сесій тестів з української мови та літератури.

Міністр нагадав, що абітурієнти, які не зможуть скласти тестування у визначений день з поважних причин, можуть подати до регіональних центрів заяву про повторне складання.

Зауважимо, що проведення державної підсумкової атестації відбуватиметься з 28 травня до 11 червня – для учнів основної школи та з 27 до 31 травня – для одинадцятикласників.

Також з 27 до 30 травня для учнів 1-4 класів та з 27 травня до 7 червня 5-8 і 10 класів проводитимуться навчальні екскурсії.

Новини по темі

Back to top button