Інциденти

У Кам’янці-Подільському частково відновлено постачання гарячої води

Через відсутність лімітів постачання природного газу для котелень КП «Міськтепловоденергія» з травня 2013 року Кам’янець-Подільський тимчасово залишився без гарячої води.

Міський голова Михайло Сімашкевич у коментарі з цього приводу зауважив, що поки не буде вирішено питання погашення різниці в тарифах та боргів населення, навряд чи вдасться домовитися з «Нафтогазом» про відновлення постачання газу, а відповідно і гарячої води.

Проте, як інформують у Кам’янець-Подільській міській раді, у місті не сидять склавши руки, а думають над вирішенням проблеми.

4 липня міський голова Михайло Сімашкевич особисто запалив новий котел на котельні по вул. Молодіжній, який працюватиме як на газу, так і на дровах. Потужностей цього котла достатньо для того, щоб надати гарячу воду мешканцям селища Першотравневого.

«Ми продовжуємо освоювати нові технології, проводимо будівництво нової котельні у військовому містечку, де також буде встановлений такий самий котел. Тобто і цей район ми зможемо забезпечити гарячою водою, – розповів директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій Гордійчук. – Поки говорити про все місто ми не можемо, бо потрібно дуже багато сировини для роботи таких котлів. Наприклад, лише для того, щоб забезпечити мікрорайон «Жовтневий» гарячою водою потрібно спалювати 22 тонни сировини в день. Але ми шукаємо варіанти і надалі».

Новини по темі

Back to top button