Інциденти

У Кам’янці частково відновлено рух комунального транспорту

Сьогодні містом поширюється багато чуток з приводу роботи комунальних маршрутних автобусів. Наразі всі автобуси розташовані на території АТП-16808 і надалі обслуговуються комунальниками.

Проблема роботи комунального транспорту полягає у тому, що не виділено субвенцію з державного бюджету на перевезення пільгових категорій населення. На жаль, коштів банально не вистачає на пальне, податки та заробітну плату.

Однак, як інформують на офіційному сайті Кам’янець-Подільської міської ради, місцева влада та народний депутат Володимир Мельниченко докладають максимальних зусиль для вирішення цього питання. Як результат, містом знову розпочали курсувати два автобуси по 21-му та 23-му маршрутах. Рейси здійснюються два дні на тиждень по тому самому графіку, що й раніше, перевезення пільгових категорій населення відбувається з 10.00 до 16.00. Здійснення перевезень поки що можливе лише за рахунок благодійного фонду «Ми-кам’янчани», заснованого Михайлом Сімашкевичем та Володимиром Мельниченком.

Таким чином, вже вдається обслуговувати такі важливі райони міста як Підзамче, селища цементного і цукрового заводів та центральну частину міста. Чиновники обіцяють зробити усе можливе для повного відновлення роботи комунального транспорту.

Новини по темі

Back to top button