Спорт

Завершились спортивні жнива

Популяризація здорового способу життя, розвиток фізичної культури та спорту є одним із пріоритетних напрямків реалізації державної політики. Президент України Віктор Янукович наголошує на тому, що саме розвиток масового спорту, залучення громадян до фізкультурно-оздоровчих заходів дасть змогу значно підняти загальний рівень здоров’я нації та покращити імідж України як держави, яка дбає про здоров’я своїх громадян.

Саме тому, з метою виконання завдань Президента України, 14 вересня, на спортивній базі Кам’янець-Подільського державного аграрно-технічного університету відбулося обласне фізкультурно-спортивне свято «Жнива-2013», участь в якому прийняли представники районів області.

Як повідомляють у Кам’янець-Подільській РДА, урочиста частина свята розпочалася з відзначення кращих жниварів 2013 року, які отримали з рук заступника директора департаменту агропромислового розвитку ОДА Володимира Кальніченка цінні подарунки та грамоти.

Звертаючись до учасників змагань ,заступник голови адміністрації Віталій Дубицький наголосив, що виконання доручень Глави держави щодо розвитку фізичної культури та спорту є першочерговими завданнями для влади Кам’янець-Подільського району. «Бажаю усім учасникам змагань чесної та безкомпромісної боротьби, нових спортивних звершень та найкращих вражень від сьогоднішнього свята», – звернувся до спортсменів Віталій В’ячеславович.

Фото informweek.com.

Новини по темі

Back to top button