Інциденти

У Кам’янець-Подільській міській раді прогнозується значне скорочення

У структурі виконавчого комітету Кам’янець-Подільської міської ради прогнозується значне скорочення кадрів. Скільки саме людей скоротять, поки що не повідомляється, але відомо, що скорочення торкнуться всіх управлінь та відділів.

Про це, як інформує портал актуальних новин ВЖЕ інфо, повідомив міський голова Михайло Сімашкевич. Він зауважив, що у складній ситуації, що скалался в країні, всі змушені приймати непопулярні рішення, щоб зберегти економіку.

Мер обіцяє, що під час скорочення не будуть зважати на особистості, а скорочуватимуть саме посади, які нині не доцільно утримати.

На запитання про те, чи пов’язані такі дії з люстрацією, мер пояснив, що для звільнення будь-якої людини повинні бути вагомі підстави.  Адже дотримання закону ще ніхто не скасовував.

Якщо докази неправомірних дій тих чи інших чиновників будуть надані, то кадрові рішення прийматимуться. Сімашкевич зізнався, що до деяких осіб, які потрапили у люстраційний список, в нього також є свої претензії.

Щодо долі чиновників, яких скоротять, очільник міста запевнив, що ті, хто справді себе гарно зарекомендували, будуть влаштовані на роботу в приватні структури.

Новини по темі

Back to top button