Інциденти

Керівництво Хмельницької обласної ради подає приклад патріотизму

Голова обласної ради Іван Гончар долучився до патріотичної кампанії Ощадбанку «Просто зроби це!», придбавши казначейські зобов’язання «Військові». Не залишились байдужими та зробили інвестиції в перемогу над окупантами і заступники голови облради Віктор Адамський та Ігор Хитрук.

Окрім цього, ще низка депутатів обласної ради не лишились осторонь та стали власниками цінних паперів.
Як інформують у Хмельницькій обласній раді, на думку Івана Гончара, відновлення військового потенціалу потребує значних коштів, тому є потреба в тому, аби завдяки підтримці патріотично налаштованих громадян держава отримала додатковий ресурс для Збройних Сил.

– Маю щиру надію, що не лише посадовці, а й мешканці області активно долучаться до цієї акції і солдати, які нині перебувають на передовій, відчують підтримку співвітчизників»,  висловив свої сподівання Іван Гончар.

Як повідомили в Хмельницькому обласному управлінні Ощадного банку України, станом на першу половину дня 16 червня в Хмельницькій області реалізовано сертифікатів казначейських зобов’язань «Військові» на суму майже 600 тисяч гривень. Загалом же в Україні «Ощадбанк» продав майже 16 тисяч військових облігацій.

Новини по темі

Back to top button