Інциденти

Відзначили Міжнародний день інваліда

Відзначили Міжнародний день інваліда

«Добро і милосердя» – це ті ключові слова, які звучали 3 грудня з вуст вихованців школи-інтернату с. Залісся-2 , адже кожного року в Міжнародний день інваліда до них приїжджають працівники районної державної адміністрації, щоб вручити подарунки.

Чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час.

Інваліди – це не просто категорія людей. Це окремі життя. Окремі трагедії. Окремі людські надії на те, що все буде добре. Міжнародний день інвалідів нагадує нам, що поруч живуть люди з обмеженими можливостями, які потребують особливої уваги і яким ми повинні допомогти відчути себе рівними серед здорових співгромадян.

3 грудня учні школи-інтернату, як і кожного року, підготували концертну програму власними силами. Своїми піснями, театральними міні-виставами, танцями та цитуванням віршів діти вкотре довели  людям старшого віку, що головне – це бажання жити, досягати певних висот, не дивлячись на те, що в тебе є в цьому плані обмежені можливості.

Звертаючись до всіх присутніх, працівник районного центру зайнятості Світлана Соболь сказала: «Я називаю цей день днем відкритих сердець. Своєю щирістю, відвертістю ви розчулили нас, змусили задуматися над проблемами сьогодення».

Окрім Світлани Соболь подарунки вручали й інші працівники районного центру зайнятості Андрій Боднар та Тетяна Яцуляк. Від ГО «Червоний Хрест» та Центру у справах сім’ї, дітей та молоді подарунки також передала працівник центру Лілія Зелінська.

Ірина ВАРЕНИЦЬКА, спеціально для «7 днів».

Новини по темі

Back to top button