Кам'янець-Подільський

Зірки з Хмельниччини підкорили «Різдвяну зіроньку» в Мукачеві

Всеукраїнський відкритий дитячо-юнацький фестиваль-конкурс естрадної пісні «Різдвяна зіронька»

Протягом кількох січневих днів в Мукачево Закарпатської області проходив традиційний Всеукраїнський відкритий дитячо-юнацький фестиваль-конкурс естрадної пісні «Різдвяна зіронька», який був започаткований Мукачівським Будинком школярів ще у 1997 році. Про це інформують у Хмельницькій обласній раді.

У вісімнадцяте відкрили фестиваль на сцені драматичного театру талановиті діти та молодь з різних куточків України, яких об’єднало бажання не лише проявити себе і вразити своїм голосом та артистизмом, а й зігріти душу кожного українця в цей нелегкий для країни час.

За сприяння Хмельницького обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді нашу область з гідністю представили такі колективи як народний художній колектив України «Перлинки Поділля» (керівник  Д.Ремська), народний художній колектив України театр пісні «Злагода»  (керівник  О.Казімірова) Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, зразковий театр пісні «Криниченька» (керівник В.Темна), зразковий вокальний ансамбль та студія естрадної пісні «Вернісаж» (керівник О. Дьячина) Нетішинського Будинку дитячої творчості, а також  їхні солісти.

У скарбничку перемог 2015 року вони поклали 8 нагород: один диплом І ступеня, три дипломи ІІ ступеня та чотири дипломи ІІІ ступеня.

Журі та організатори феєричного дійства зазначили, що з року в рік рівень підготовки учасників зростає, і вони з нетерпінням чекають, що наступного року «Різдвяна Зіронька» засяє ще яскравіше.

Фото mukachevo-city.org.ua.

Новини по темі

Back to top button