Інциденти

Не допустіть пожежі в своїй домівці

Не допустіть пожежі в своїй домівці

Нехтування, або невиконання елементарних правил пожежної безпеки, недбалість чи необережність громадян завжди обертаються пожежами, які завдають людям болю і страждань.

З початку 2015 року на території Кам’янця-Подільського виникло вже 3 пожежі. Поряд з тим за 2014 рік було зафіксовано 61 пожежу, внаслідок яких загинуло 3 особи. Така ситуація свідчить про наявність проблем в протипожежному захисті приватного житлового сектору. Особливо гостро це питання постає в період опалювального сезону, бо саме в цей час зростає навантаження на прилади опалення та системи електромереж, які використовуються більш інтенсивно і часто з порушенням правил пожежної безпеки.

З метою недопущення виникнення пожеж та загибелі людей, Кам’янець-Подільським міським сектором ГУ ДСНС України у Хмельницькій області 21 січня 2015 року було проведено роботу по розповсюдженню листівок з вимогами пожежної безпеки в побуті, огляд підвальних приміщень, виступи у трудових колективах комунальних підприємств. Відпрацювання проведено спільно з працівниками соціального захисту, працівниками міліції та органів місцевого самоврядування.

Кам’янець-Подільський міський сектор ГУ ДСНС України у Хмельницькій області вкотре звертається до мешканців міста з проханням дотримуватись вимог правил пожежної безпеки! Не зловживайте алкоголем, не залишайте без нагляду дітей, проявляйте обережність у поводженні з вогнем та при курінні, періодично перевіряйте стан приладів опалення. Будьте уважними, адже від цього залежить безпека Вашого життя!

Новини по темі

Back to top button