Кам'янець-Подільський

«Буджак-2015» зустрів «Погляд»

«Бессарабські враження» фотоклубу «Погляд»

Нещодавно Кам’янець-Подільський фотоклуб «Погляд» мав нагоду побувати на міжнародному семінарі-практикумі фотохудожників та фотоклубів країн і регіонів Європи «Буджак-2015».

Арцизький фотоклуб «Буджак» (м. Арциз, Одеська область) гостинно запрошує друзів-фотомитців на пленер кожні два роки. Цьогоріч навідались в гості з Кам’янця-Подільського у такому складі: Юрій Савін (голова фотоклубу «Погляд), Володимир Стрілецький, Галина Комарніцька, Людмила Поторочіна (діячі фотоклубу «Погляд») та митці з Фундації вільних фотографів Кам’янця-Подільського Микола Сідаш та Віктор Пасхаліс.

Семінар-практикум зібрав представників з різних регіонів України: Київ, Івано-Франківськ, Львів, Рівне, Одеса, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, представницю з Німеччинис та ін.

Під час проведення практикуму було організовано фотозйомки куточків Бессарабського краю, спілкування із місцевими жителями, кілька лекцій та творчих бесід.

За підсумками фотовиставки «Бессарабські враження» було отримано чимало відзнак та нагород. Фотоклуб «Погляд» також посів призове місце за колекцію фоторобіт представлену на бліц-конкурсі. «Бессарабські враження» були яскравими! Це надихає та додає наснаги для подальших творчих дій.

Галина КОМАРНІЦЬКА, спеціально для «7 днів».

Новини по темі

Back to top button