Інциденти

Презентували екологічне видання

Презентували екологічне видання

18 березня в сесійній залі міської ради відбулося засідання з підведення підсумків проведення тижня екології в місті Кам’янці-Подільському. На захід завітали студенти та науковці з Кам’нець-Подільського національного університету імені І.Огієнка та Подільського державного аграрно-технічного університету, представники міської влади, НПП «Подільські Товтри», вихованці навчальних закладів та представники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області.

Перлиною засідання стала презентація науково-енциклопедичного та водночас практично екологічного видання нашого міста «Довкілля Кам’янця-Подільського. Екологічний паспорт міста». Заступник міського голови Сергій Бабій розповів про власне ідею створення книги. На знак подяки кожному із авторів, за активну участь та особистий внесок у створенні книги, вручив подяку міського голови та саме видання.

Як зауважив Сергій Віталійович, перед нами сьогодні стоїть завдання виховати у підростаючого покоління шанобливе та дбайливе ставлення до природи, навчити захищати та берегти наші чудові та унікальні природні об’єкти.

Про заходи, що були проведені в рамках тижня екології в місті, поінформував начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Юрій Крилов, а це: тематичні відкриті уроки, конкурси, круглі столи та виховні години в закладах освіти, молодіжний флешмоб на тему «Збережи довкілля», розміщення біг-борду щодо заборони знищення Червонокнижних рослин, майстер-клас на тему «Подаруймо для сміття нове життя» в підлітковому клубі «Сатурн», фотовиставку «Кам’янець – Перлина Поділля», тощо.

Також присутні в залі мали змогу подивитися відеоролик за результатами бліц-опитування на тему «Екологічна проблематика Кам’янця-Подільського: погляд мешканців міста».

Надію у світле та чисте середовище подарували всім присутнім вихованці міського осередку Всеукраїнської дитячої спілки «Екологічна Варта», адже саме в дитячих руках наше сьогодення та майбутнє.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення.

Новини по темі

Back to top button