Інциденти

Голова ОДА Олександр Корнійчук відвідав ПАТ «Подільський цемент»

07 вересня ПАТ «Подільський цемент» прийняв високу делегацію у складі керівників області та району на чолі з керівником Хмельницької області Олександром Корнійчуком.

Так, з головою ОДА прибули т.в.о першого заступника Хмельницької ОДА Олег Гуменний, голова Кам’янець-Подільської райдержадміністрації Василь Сукач, помічник голови Хмельницької ОДА Юрій Бирка, а також директор національного парку «Подільські Товри» Андрій Полудняк, начальник управління Держпраці у Хмельницькій області Олексій Глушаков та керівник Державного підприємства «Подільський експертно-технічний центр Держпраці» Анатолій Буряковський.

Під час прийому голова правління ПАТ «Подільський цемент» Святослав Козленко розповів учасникам зустрічі про роботу підприємства, яке, до речі, є одним із найпотужніших виробників цементу не лише в Україні, а й Європі, у всіх сферах його діяльності, від охорони праці, що є пріоретом №1, аж до соціальної сфери та спонсорства. В ході екскурсії у кар’єр вапняку та на завод гостей було ознайомлено з процесом виробництва цементу сухим способом та його перевагами. Піднявшись на вежу теплообмінників, що здіймається на понад 100 м, гості мали нагоду споглядати виробничий майданчик і прилеглі до нього території з висоти пташиного польоту.

Також під час зустрічі керівництво ПАТ «Подільський цемент» представило свою лінійку продукції в новому упакуванні, що містить захист від підробки – спеціальний унікальний рельєфний папір, який легко розпізнати на дотик. Підсумовуючи візит, керівник області схвально відзначив той факт, що на підприємстві своєчасно проводять розрахунки з працівниками, рівень зарплати яких один з найвищих у галузі та області. А основним пріоритетом роботи підприємства є здоров’я та безпека людей та захист навколишнього середовища.

Прес-служба ПАТ «Подільський цемент».

Новини по темі

Back to top button