Інциденти

Проблемні питання Чабанівки вирішені

Проблемні питання Чабанівки вирішені

У вирішення питання добудови харчоблоку та облаштування і встановлення внутрішнього туалету, ремонт старої котельні в Чабанівській ЗОШ I-III ступенів вірили не всі. Але завдяки тісній співпраці усіх гілок влади, наполегливості місцевого керівництва, школи та сільської ради 64 вихованці загальноосвітнього закладу та 16 дошкільнят не мають жодних проблем з опаленням.

8 листопада закінчилися ремонтні роботи по реконструкції котельні та відповідно встановлення нових твердопаливних котлів.

Станом на сьогодні на повну потужність працює один котел. Цього достатньо аби обігріти навчально-виховний комплекс. За словами директора школи другий котел підключать відразу за умови різкого зниження температури повітря.

Перевірити стан виконаних робіт усіх об’єктів в с.Чабанівка 8 листопада приїхав депутат Верховної Ради Володимир Мельниченко, голова районної ради Борис Бец, голова адміністрації Василь Сукач, т.в.о. першого заступника,керівник апарату Маріанна Великохатько, начальник відділу освіти району Олена Пронозюк.

До відома, з районного бюджету на закупівлю нових котлів рішенням 8-ї (позачергової) сесії районної ради від 14 липня 2016 року №2 було виділено 630,0 тис.грн. На добудову харчоблоку та облаштування і встановлення внутрішнього туалету з районного бюджету було виділено 1 млн. 471 тис. грн. Також в ході робочої поїздки в район Володимир Мельниченко з керівництвом району відвідали сільський клуб в с. Грушка, на ремонт якого з державного бюджету за сприяння народного депутата,було виділено 932 тис. грн.

Новини по темі

Back to top button