Інциденти

У Хмельницькому водій маршрутки відмовив АТОвцю у пільговому проїзді

У Хмельницькому АТОвцю відмовили у проїзді

18 листопада водій маршрутного автобуса «Хмельницький – Кам’янець-Подільський» (номерний знак ВХ 7028 ВС, рейс 499), відмовився везти учасника бойових дій, який повертався додому з військового госпіталю.

Як інформує видання Ye.ua (НарКор), незважаючи на те, що в касі Хмельницького чоловік придбав білет по пільговій ціні, водій мотивував відмову взяти пасажира тим, що у нього немає вільних місць, хоча в білеті було зазначено місце №6.

Старший державний інспектор відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління «Укртрансбезпеки» у Хмельницькій області Олег Вакалюк прокоментував дії, яких потрібно дотримуватись у подібній ситуації. Якщо ви отримали відмову у пільговому перевезенні, складається адміністративний протокол на водія і на власника транспортного засобу. Обоє мають сплатити по 170 гривень штрафу. Але для цього потрібно, щоб людина прийшла в управління «Укртрансбезпеки» і написала скаргу. Тоді інспектори знаходять маршрут, водія і можуть притягнути його до відповідальності».

ДОВІДКА. Управління «Укртрансбезпеки» у Хмельницькій області розташоване за адресою: Хмельницький, вулиця Соборна 75, телефон (03822) 65-27-10.

Новини по темі

Back to top button