ВійнаКам'янець-Подільський

Акція «Я – студент туристичного міста» визнана кращою в Україні

Другий Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць5-7 листопада у Дніпрі пройшов Другий Всеукраїнський форум молодіжних працівників та працівниць. Організаторам заходу виступили Міністерство молоді та спорту, Програма розвитку ООН в Україні, Державний інститут сімейної та молодіжної політики, Управління молоді та спорту Дніпропетровської ОДА.

Як стало відомо «7 днів», на форумі відбулося нагородження переможців конкурсу «Кращі практики молодіжної роботи в Україні-2018». Серед 173 претендентів обрано 10 переможців. Культурно-освітня акція «Я – студент туристичного міста», що реалізовується в Кам’янці-Подільському, здобула перемогу. На конкурс проект було подано відділом молоді та спорту департаменту гуманітарної політики.

Щоб молодь міста детальніше могла ознайомитися з історією міста та побачити унікальні пам’ятки, що збереглися у Старому місті, міській ради спільно з ГО «Ліга екскурсоводів», історичним музеєм-заповідником та Молодіжною радою міста і організовується 4-й рік поспіль така акція.

Метою акції-переможця є прививання в молоді поваги до пам’яток культури, шанобливе ставлення до малої батьківщини, гордість за місто студентських років. В ще студенти мають знати, що Кам’янець-Подільський – це місто з багатою історичною та культурною спадщиною, славиться унікальними краєвидами і, звичайно, є туристичним центром Поділля.

Фото Анжеліки ТИМЧЕНКО.

Новини по темі

Back to top button