Кам'янець-Подільський

У бібліотеці – Мандаринова халабуда

Мандаринова халабудаЧитачі хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва (учасники кубу спільного читання) разом із волонтерами ГО «Молодь за краще майбутнє» та фахівцями читального залу створили у бібліотеці 30 грудня справжнє диво! Прямо посеред читальної зали було змайстровано халабуду для читання! Про це повідомляють в управлінні культури, національностей, релігій та туризму Хмельницької ОДА.

Велика, але затишна конструкція усім нагадувала таку, як кожен, хто любить книги, пам’ятає ще з дитинства. Адже усі так читали з ліхтариком, коли були малими!

Цього разу книголюби читали незвичну книгу: збірку казок Ренсома Ріггса «Казки про дивних». Такі історії, це щось на кшталт творчості Братів Грімм, але більш чарівні, містичні, а подекуди навіть і моторошні – якраз те, що потрібно для різдвяно-новорічного настрою.

А те, що усі учасники заходу перебували у середині халабуди, та при читанні передавали один одному ліхтарик, нагадало їм про такі самі посиденьки у дитинстві. То ж охочих до дивних історій знайшлося багато, а кожен, хто завітав, приніс з собою запашні мандарини! То ж і вийшла в бібліотеці в переддень нового року Мандаринова халабуда!

Новини по темі

Back to top button