Спорт

Полтавська “Ворскла” позбулася Кравчука та Пономаренка через зв’язки з російськими та кримськими клубами

Полтавський футбольний клуб “Ворскла” припинив співпрацю з двома гравцями – півзахисником Андрієм Кравчуком та воротарем Іваном Пономаренком.

Журналіст Михайло Співаковський повідомив в ефірі програми “ТаТоТак”, що рішення було прийнято через те, що обидва гравці раніше представляли команди з Росії та окупованого Криму під час російсько-української війни.

Співаковський розповів, що відбулася зустріч між керівництвом “Ворскли” та ультрас, специфічною групою вболівальників, які вимагали відходу Кравчука та Пономаренка. Керівництво клубу погодилося з вимогами.

Варто зазначити, що Пономаренко у 2019 році виступав за “Кримтеплицю-2” та “Затишок”, а Кравчук приєднався до московського “Торпедо” у лютому 2021 року, покинувши Росію після початку повномасштабного вторгнення.

Наразі жоден з гравців не значиться на офіційному сайті “Ворскли”. Хоча Кравчук не з’являється у складі команди на сайті УПЛ, Пономаренко все ще присутній.

У цьому сезоні Пономаренко не зіграв жодного матчу в чемпіонаті України за “Ворсклу”, тоді як Кравчук взяв участь у п’яти іграх.

Наразі “Ворскла” посідає сьоме місце в УПЛ, набравши 30 очок у 24 матчах. За шість матчів до кінця чемпіонату команда зберігає шанси посісти п’яте місце, що дасть їй можливість виступати в єврокубках.

Новини по темі:

Back to top button